top of page

Om mig

Jeg hedder Tina Halling og er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og certificeret IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant)  ammevejleder.

I min hverdag arbejder jeg som sundhedsplejerske med at fremme amningen hos nye familier, idet en god og tryg amning er afgørende for at komme godt fra start som ny familie. Jeg tager altid udgangspunkt i hver families behov, ønsker og oplevelser, og bruger tid på at lære familierne at kende, så ammevejledningen kan tilpasses til netop dem.

Jeg har i mit arbejdsliv altid været fokuseret på børn og familier. I over 10 år har jeg arbejdet på neonatalafdeling som sygeplejerske og i 20 år som sundhedsplejerske. Jeg har været certificeret ammevejleder siden 2017. 

For at blive certificeret ammevejleder skal man have over 1.000 timers ammevejledning indenfor de seneste 5 år før certificering. Som certificeret IBCLC ammevejleder er man forpligtiget til at holde sig ajour og søge ny viden om feltet for at kunne opretholde sin certificering. Jeg arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer og min ammevejledning er baseret på viden og evidens. 

Privat, bor jeg  i Vallensbæk sammen med Søren. Jeg har 2 voksne børn og er blevet beriget med mit barnebarn Ella, som også er forsidemodellen. 

Tina Halling billede vinter.jpg

Kontakt mig 

Alle dage

også weekend og helligdage

+45 28 96 28 48

ammeboblen@gmail.com

bottom of page